Според някои съвсем вманиачени по кралското семейств репортери – бебето на херцога и

...
Според някои съвсем вманиачени по кралското семейств репортери – бебето на херцога и
Коментари Харесай

Меган Маркъл няма да ражда в Цирка

Според някои напълно вманиачени по кралското семейств репортери – бебето на херцога и херцогинята на Съсекс към този момент се е родило. Но това е непотвърдено, както и че Меган предпочита да има американска бавачка, която да се усеща „ част от фамилията “, а не „ част от личния състав “.

Знае се, че нищо не се знае, като се изключи че Меган няма да ражда в „ Цирка “, както нарекоха крилото Lindo на болничното заведение " Сейнт Мери "  в Падингтън, Лондон.

Това е мястото, където кралските особи раждат бебетата си. А два часа по-късно, откакто са напъвали и изтласкали от организма си човешко създание с размер на топка за боулинг, са с грим, прическа и роклички, усмихнати за фотоси пред навалица плачещи фенове и кореспонденти.



Традицията съществува от 1977 година – най-изявените участнички в нея са принцеса Ана, принцеса Даяна и Катрин, родили общо 7 деца в „ Цирка “.

Простолюдието ще види новото кралско бебе след фотосесия в градините на замъка Уиндзор няколко дни след раждането.

Според сп. People решението им е " изцяло разбираемо ". А Ингрид Сюърт добавя: " Крилото Lindo се трансформира в огромен цирк ".

Все още не се знае дали ще е неработен/неучебен ден и ще раздават ли самун и вино по улиците, само че се допуска, че кралицата ще подари доста значима брошка на правнука/правнучката си, както и купа, която няма да е принц/принцеса.
 А по какъв начин ще се споделя?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР